Receptes

A

Albergínies amb aromes
Albergínies farcides
Amanida caprese
Amanida d’anxoves i pebrot
Amanida de llenties o de mongetes blanques
Amanida de pasta amb formatge fresc
Amanida de salmó
Amanida de tardor
Amanida Waldorf
Arròs amb conill
Arròs amb gambes, carxofes i allioli de tinta
Arròs de muntanya o amb verdures

B

Bacallà amb verdures
Bica mantecada
Braç de patata
Bunyols de quaresma
Bunyols farcits de crema

C

Canelons trufats
Cabrit guisat
Carn ofegada
Carn rostida amb prunes
Carn rostida amb salsa
Carxofes al forn
Cigrons amb camagrocs
Cigrons amb costella de porc
Cloïses a la marinera
Coca d’olivada amb bacallà i oli de tomàquet
Coca de iogurt a l’olla
Coca de llardons
Coca de sant Joan
Conill a l’allet
Conill a la caçadora
Conill amb gambes
Conill amb samfaina
Conserva de bolets
Cookies de xocolata
Costelles de porc amb castanyes
Costelles de porc al ximixurri
Crema de crancs
Crema o sopa de carbassa
Crema de cafè per a farciment de pastissos
Croquetes de cabrales amb melmelada de pebrot verd
Croquetes de sobrassada de porc negre amb mel de tarongina
Cuixa de xai farcida al vi negre
Cupcakes

E

Empanada de brie i frankfurt
Empanada de carn d’olla
Empanada de tonyina
Espaguetis Düsseldorf
Esqueixada de bacallà
Estofat de cua
Estofat de vedella amb patates
Estofat de vedella amb patates (segona recepta)
Estofat de porc

F

Fideuada o fideuà
Financers salats de cacauet
Fricandó (primera recepta)
Fricandó de llagostins

G

Galetes d’ametlles
Galetes de mantega
Galta de porc rostida amb purè cremós de patates
Galtes de vedella estofades
Gaspatxo de meló
Guacamole

H

Hamburgueses farcides de formatge i anous
Hamburguesa de gall d’indi

L

Lassanya d’albergínies amb parmesà
Llaminera amb gírgoles al xerès sec
Llenguado a la Meuniere
Llenguado amb formatge
Llengües de gat
Llenties estofades
Llom amb roquefort
Llom amb oli a les fines herbes
Llom farcit d’ou amb pinyons
Lluç amb salsa verda

M

Macarrons amb beixamel
Mandonguilles
Musclos amb salsa picant

P

Pa de pessic de iogurt
Paella
Panellets
Pastís “pa de pessic”
Pastís bombó de xocolata
Pastís de clares d’ou i nata
Pastís de formatge i llimona
Pastís de patata
Pastís de porros i gambes
Pastís de tardor
Pastís de truites
Pastís de xocolata amb caramel salat
Pastis de xocolata i ametlles
Pastís de xocolata i nous
Pastís de xocolata o pastís Montsino
Pastís fàcil de taronja
Pastís Sacher amb maduixa
Patates a la “riojana”
Patates emmascarades amb fredolics
Peix al forn
Peres al vi
Pèsols a la francesa
Petit fours de taronja
Pollastre a la mostassa amb taronja
Pollastre al curri
Pollastre amb pinya

R

Risotto de carbassa amb gorgonzola
Rosa de pana cotta
Rostit de Nadal Indiot
Rotlle de vedella amb suc

S

Salsa expanyola
Sípia ofegada
Sopa o crema de carbassa

T

Torró blanc
Torró de crema cremada
Torrons de xocolata amb arròs inflat
Tronc de Nadal
Trufes al rom
Truita d’alls tendres i espàrrecs verds
Truita de fredolics

V

Vedella amb bolets
Verdures gratinades
Virgin mary

X

Xai a l’aroma de fonoll
Xai amb verdures

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s