Amanida caprese

 L’amanida caprese és un plat provinent de Capri, però el tomàquet de color de rosa, una varietat tradicional a les hortes vallesanes, li dona un punt de la nostra terra,  la seva combinació amb el conegut formatge italià mozzarella, que és un formatge de pasta filada fet amb llet de vaca i, originàriament, de búfala, en fa un plat molt agradable a l’estiu, facilíssim de fer i que agrada a gairebé tothom.
 

Per a 4 persones

Ingredients

  • 1 kg de tomàquets de color de rosa o de Montserrat
  • 2 boles de mozzarella de búfala
  • Sal, pebre, orenga i oli d’oliva

Elaboració

Treure  la part del tomàquet en que aquest ha estat unit al tronc, després tallar-lo a làmines. Amanir-lo amb sal pebre i orenga.

Tallar les boles de mozzarella a làmines i posar-les per sobre els tomàquets i tornar a amanir amb sal, pebre, orenga, i amb oli d’oliva abundant.

Aquesta entrada s'ha publicat en Amanides, Primers plats i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s