L’amanida caprese és un plat provinent de Capri, però el tomàquet de color de rosa, una varietat tradicional a les hortes vallesanes, li dona un punt de la nostra terra, la seva combinació amb el conegut formatge italià mozzarella, que és un formatge de pasta filada fet amb llet de vaca i, originàriament, de búfala, en fa un plat molt agradable a l’estiu, facilíssim de fer i que agrada a gairebé tothom.

Per a 4 persones
Ingredients
- 1 kg de tomàquets de color de rosa o de Montserrat
- 2 boles de mozzarella de búfala
- Sal, pebre, orenga i oli d’oliva
Elaboració
Treure la part del tomàquet en que aquest ha estat unit al tronc, després tallar-lo a làmines. Amanir-lo amb sal pebre i orenga.
Tallar les boles de mozzarella a làmines i posar-les per sobre els tomàquets i tornar a amanir amb sal, pebre, orenga, i amb oli d’oliva abundant.
T'agrada:
M'agrada S'està carregant...
Relacionats
Aquesta entrada s'ha publicat en
Amanides,
Primers plats i etiquetada amb
Mozzarella. Afegiu a les adreces d'interès l'
enllaç permanent.