Hamburgueses farcides de formatge i nous

L’hamburguesa és un plat a base de carn picada de boví (en algunes ocasions de carn de porc, o fins i tot, barreja de totes dues). La carn picada se sol fer en forma esfèrica i després s’aixafa perquè sembli un filet, es pot fer fregida o fer a la graella. És un plat que agrada especialment als nens i joves, la nostra, però, a més té sorpresa, que la fa més suculenta, gustosa i completa!
 

Per a 4 persones

Ingredients

  • 200 gr. de carn picada de vedella
  • 200 gr. de carn picada de porc
  • 70 gr. de formatge rocafort
  • 30 gr. de nous picades
  • 2 cullerades soperes de formatge d’untar tipus Philadelphia
  • Farina
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva

Elaboració

Barrejar les dues carns picades, afegir-hi sal i pebre, i fer-ne quatre parts iguals. A part, barrejar el formatge rocafort a temperatura ambient, amb les nous picades i el formatge Philadelphia, amb l’ajut d’una forquilla.

De cada part de carn, amb la meitat fer una base rodona d’hamburguesa i posar-hi al mig un ¼ de la barreja de formatges. A sobre tapar-ho amb l’altre meitat de carn. Repetir la operació amb les quatre parts.

En una paella amb oli d’oliva, fregir les hamburgueses, prèviament enfarinades.

Aquesta entrada s'ha publicat en Segons plats, Tocino, Vedella i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s