Espaguetis Düsseldorf o al vodka

Tenim poques receptes de pasta i no serà que no ens agradi! Aquesta però, és especial, el Jaume la va menjar en un restaurant de Düsseldorf, on va demanar que l’hi expliquessin, i s’ha convertit en els seu “plat”. El dia que la fa es converteix en especial, perquè la recepta és molt bona, i  perquè el sopar, aquell dia, el fa ell!!!
 
 
Espaguetis Düsseldorf

Ingredients

  • 5 o 6 gambes o llagostins mitjans per persona
  • 300 – 350 grs. Espaguetis frescs
  • 100 cl. Vodka
  • 100 cl. Crema de llet
  • 400 grs. Tomàquet natural en conserva
  • 20 grs. Mantega
  • Oli, sal i pebre

Elaboració

Fregir en la mantega (un tall d’uns 20 gr. aprox.) i l’oli (ens ajudarà a que no es cremi la mantega) calent, les gambes.

Treure una mica de greix i afegir un raig de vodka, deixar escalfar lleugerament i flamejar, retirar les gambes.

Pelar-les i reservar les pells i caps, posar-los al colador xinès, i premer amb una mà de morter, per treure’n tota la substància (potser haurem d’afegir un miqueta d’aigua perquè surti i recollir-la tota), reservar-la.

Posar el tomàquet a la paella on hem fregit les gambes, i sofregir bé, a foc lent, un cop hagi reduït força, es salpebra.

Afegir la crema de llet (agafa un color rosat), posar un ditet de vodka i deixar evaporar lleugerament perquè perdi l’alcohol, finalment incorporar-hi la substància dels caps de les gambes, remenar bé. Afegir-hi les gambes o llagostins.

Afegir la salsa per sobre dels espaguetis prèviament bullits.

Recepta de Jaume Bel per a La cuina no fa por

Aquesta entrada s'ha publicat en Pasta, Primers plats i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Espaguetis Düsseldorf o al vodka

  1. Laia ha dit:

    doncs els haurem de provar perquè tenen molt bona pinta i a més em sembla una recepta molt original (i si ens sobra vodka sempre ens podem fer un screwdriver 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s