Truita de fredolics

Això no és una recepta, és una idea, un suggeriment, com es diu ara, un concepte. El fredolics, bolets del fred i la truita, un plat senzill, barat, i fàcil de fer, però original i molt, molt del temps!
 

4 persones

Ingredients

  • 6 ous
  • 200 gr. de fredolics
  • ½ ceba mitjana (opcional)
  • Sal, oli

Elaboració

Tallar la ceba molt menuda, i fregir lleugerament, fins que quedi transparent (la truita també es pot fer sense la ceba). Afegir els fredolics que ja tindrem prèviament nets, i lleugerament passats per la paella, i posar un polsim de sal.

Batre els ous amb una mica de sal fins que quedin lleugerament escumosos.

Posar la ceba i els bolets dins els ous batuts, i deixar-los una estona junts. Fer la truita.

Aquesta entrada s'ha publicat en Segons plats, Truites i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Truita de fredolics

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s