Per a 4 persones
Ingredients
- 2 llamineres que entre totes dues facin uns 600 i 800 gr.
- 1 manat de cebes tendres
- 300 / 400 gr. Gírgoles
- 1 vas de xerès sec
- 1 ampolla crema de llet
- Oli, sal i pebre
Elaboració
Rostir a foc ben viu la llaminera tallada a trossos d’uns 5 – 6 cm. Quan estigui daurada reservar.
Tallar la ceba i les gírgoles en juliana, posar a la mateixa paella i sofregir-les. Quan estiguin rosses, afegir-hi el xerès i deixar reduir. Posar la crema de llet i remenar.
Salpebrar la llaminera i afegir-la a la ceba, gírgoles, i la salsa en una cassola tapada. Deixar arrencar un bull i servir-la.
La llaminera ha de quedar ben cuita de fora i rosada de dins, és una mica complicat trobar-li el punt, perquè no quedi ni eixarreïda ni massa crua, i per tant s’ha d’anar amb compte.
Reblogged this on Celler-Adocse.