Virgin mary i financers salats de cacauet

Les darreres tendències gastronòmiques són, que en els restaurants que cuiden els detalls, per esperar el plat principal, es serveixen aperitius. Aquests que us proposem, obren la gana abans de dinar, i són uns aperitius ideals per al migdia.
 

VIRGIN MARY

Per 6 persones

Ingredients:

  • 1 litre de suc de tomàquet
  • 1 cullerada de postres de sal
  • 1 cullerada de postres de pebre negre
  • 1 cullerada de postres de sal d’api
  • Suc de mitja llimona
  • 50 cl, de salsa Perrins
  • Unes gotes de Tabasco picant

Prepareu-ho en un got barrejador, o passant el minipimer tot junt, i refredeu-ho. El podeu servir amb un branquilló d’api.

FINANCERS SALATS DE CACAUET

Per a 6 persones

Ingredients:

  • 150 g de sucre de llustre
  • 75 g de cacauets salats
  • 60 g de farina tamissada
  • 150 g de mantega
  • 120 g de clares d’ou (a Mercadona en trobareu)
  • Sal

Motlles de financers (rectangulars) o bé de magdalenes petites, de paper o silicona

Elaboració:

Foneu la mantega i deixeu-la temperar. Tritureu els cacauets en pols i barregeu-los amb el sucre de llustre i la farina. Afegiu-hi les clares i quan estigui tot ben barrejat, incorporeu-hi la mantega fosa. Remeneu-ho bé i afegiu-hi un pols de sal.

Ompliu ¾ parts del motlle i poseu-ho a coure al forn, ja calent a 220º, uns 10 minuts.

Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar un moment. Serviu-ho tebi.

Aquesta entrada s'ha publicat en Aperitius i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s