Esqueixada de bacallà

Aquesta amanida freda fa més per a l’estiu, però als que ens agrada el bacallà això no ens fa enrere, sempre ens ve de gust!
 

esqueixada Ingredients:

  • 1/2 quilo bacallà esqueixat i dessalat
  • 1 pebrot verd
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 ceba tendra
  • 150 grs. olives negres
  • Sal, oli d’oliva i vinagre

Elaboració:

En una safata per servir a taula, posar el bacallà esqueixat.

Tallar el pebrot verd, net, a quadrets petits i posar-lo sobre el bacallà. Sal i oli d’oliva.

Tallar la ceba a quadrets i posar-la sobre el pebrot verd. Tallar els tomàquets nets a quadrets i posar-los a sobre la ceba.

Sal, oli d’oliva i vinagre. Remenar be i posar per sobre les olives negres.

Aquesta entrada s'ha publicat en Amanides, Primers plats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Esqueixada de bacallà

  1. Aina ha dit:

    Que bona tieta!!! A mi m’encanta el bacallà, la faré un dia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s