Llenguado amb formatge

El llenguado és un peix de sorra pla que, com que és fàcil de netejar i treure-li les espines, agradar a tothom. Aquesta recepta en que l’alcohol del xeres desapareix per la temperatura i deixa el seu gust i aroma combinat amb el formatge, és del gust de petits i grans. Fàcil de cuinar i a l’abast de tothom!

Per a 4 persones

Ingredients

  • 1 llenguado per persona
  • Formatge Gruyère o Emmental ratllat (depenent del gust, el primer més intens i el segon més suau)
  • Xerès dolç
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Elaboració

En una safata per anar al forn posar-hi un raig d’oli. Posar els llenguados cap i cuats, salpebrar, i amanir amb un raig del xerès i un raig d’oli.

Repartir per sobre, el formatge ratllat, posar al forn a 180º (escalfat prèviament) durant 10 minuts, després gratinar lleugerament.

Aquesta entrada s'ha publicat en Peix, Segons plats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Llenguado amb formatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s