Empanada de brie i frankfurt

S’acosta Nadal, però mentre, també hem de menjar! Una recepta de cuina saborosa, encara que no tan sana, molt adient per dies de tele, cinema, futbol!
 
 
empanada de brie i frankfurt 1
 
empanada de brie i frankfurt

Per a 3-4 persones

Ingredients:

  • 1 massa per a empanada refrigerada
  • 1 paquet de salsitxes de Frankfurt
  • 1 triangle de formatge brie
  • 1 ceba
  • 1 ou
  • 2 cullerades d’oli d’oliva

Elaboració:

Escalfar el forn a 200ºC. Sofregir la ceba tallada en juliana, en una mica d’oli fins que s’estovi. Treure-la i posar-la sobre un paper de cuina per escórrer l’oli.

Estendre la massa d’empanada i repartir sobre la meitat la ceba, les salsitxes tallades i el brie (o altre formatge cremós: Emmental, Havarti) a trossos molt primet. Doblegar la massa sobre la meitat farcida,  tancar-la be pressionant tot el contorn amb els dit i fent un petit cordó. Pintar-la amb l’ou batut i fer un petit forat al mig per permetre la sortida del vapor.

Coure-la al forn uns 20 minuts fins que estigui daurada.

Recepta de “A gusto con la vida” – Nestlé

Aquesta entrada s'ha publicat en Primers plats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Empanada de brie i frankfurt

  1. cristina ha dit:

    Deu estar boníssima. Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s