Trufes al rom

Les millors postres, les de xocolata! I si tenen un toc de licor, pels adults, encara millor. Aquesta recepta , que és molt adequada pel temps fred,  es pot fer, però, sense el rom, o amb un altre licor. A més són unes trufes espesses,  no com les de nata, que són més flonges, per tant la pasta base d’aquestes trufes també es pot fer servir per farcir pastissos, queden boníssims.
 
 

Ingredients

  • 500 gr. Xocolata fondant
  • 100 gr. Nata
  • 60 gr. Sucre llustre
  • 75 gr. Llet condensada
  • 40 cl. Rom
  • 50 gr. Mantega
  • Cacau en pols

Elaboració

Fondre en un caçó la xocolata. En un altre bullir la nata amb el sucre, quan arrenqui el bull afegir la llet condensada i tornar a arrencar el bull, Afegir a la xocolata desfeta i barrejar bé.

Afegir el rom i tornar a barrejar, incorporar la mantega remenant.

Es deixa refredar, lluny d’aliments que facin olor, ja que la xocolata incorpora els aromes molt fàcilment. Freda es treballa una mica perquè espongi, i es torna a deixar refredar fins l’endemà (24 h). No posar a la nevera doncs queda molt dur.

Fer boletes de la mida d’una castanya (+/- 15 gr.) arrodonir-les amb el palmell de la mà i arrebossar-les amb el cacau en pols

Aquesta entrada s'ha publicat en Postres i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s