Pastis de xocolata i ametlles

S’acosta el hivern, època de pastissos. Forn, xocolata, fruits secs…un esmorzar, postres, sopar, a gust del consumidor!
 

Pastis amb xocolata i ametlles

Ingredients

  • 100grs. xocolata tipus fondant
  • 100grs. farina
  • 4 ous
  • 100grs. ametlla molta
  • 180grs. sucre
  • 50grs. mantega
  • Llevat en pols i canyella

Per cobrir el pastis

  • 150grs. de xocolata tipus fondant
  • Sucre llustre
  • Llet
  • 50grs d’ametlla filetejada

Elaboració

Trencar els ous, separant els rovells del les clares. Batre els rovells amb la meitat del sucre i 1 culleradeta de canyella en pols. Muntar les clares a punt de neu i afegir-hi la resta de sucre sense deixar de batre.

Afegir la xocolata rallada, les ametlles, la farina i 1 culleradeta de llevat. Incorpora la mantega estovada i les clares. Abocar la massa resultant en el motlle i posar al forn prèviament escalfat a 190º durant 50 minuts.

Un cop fred el pastis. Trencar a trossets petits la xocolata per cobrir el pastis i fondre-la amb 2 cullerades de llet (bany Maria o microones). Cobrir el pastis i guarnir amb l’ametlla i un cop fred, sucre llustre.

Deixar refredar abans de servir.

Aquesta entrada s'ha publicat en Pastissos, Postres i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Pastis de xocolata i ametlles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s