Ingredients
- 100grs. xocolata tipus fondant
- 100grs. farina
- 4 ous
- 100grs. ametlla molta
- 180grs. sucre
- 50grs. mantega
- Llevat en pols i canyella
Per cobrir el pastis
- 150grs. de xocolata tipus fondant
- Sucre llustre
- Llet
- 50grs d’ametlla filetejada
Elaboració
Trencar els ous, separant els rovells del les clares. Batre els rovells amb la meitat del sucre i 1 culleradeta de canyella en pols. Muntar les clares a punt de neu i afegir-hi la resta de sucre sense deixar de batre.
Afegir la xocolata rallada, les ametlles, la farina i 1 culleradeta de llevat. Incorpora la mantega estovada i les clares. Abocar la massa resultant en el motlle i posar al forn prèviament escalfat a 190º durant 50 minuts.
Un cop fred el pastis. Trencar a trossets petits la xocolata per cobrir el pastis i fondre-la amb 2 cullerades de llet (bany Maria o microones). Cobrir el pastis i guarnir amb l’ametlla i un cop fred, sucre llustre.
Deixar refredar abans de servir.
patriciasalvatella@gmail.com
Reblogged this on Celler-Adocse.