Cabrit guisat

El cabrit és la cria de la cabra. La seva carn és molt tendra per la seva curta edat. El cabrit és molt bo arrebossat, però aquí proposem una altra recepta més cuinada, que farà que tots us llepeu els dits.
 

cabrit guisat 1

Per a 4 persones (amb gana)

Ingredients:

  • ½ cabrit, tot tallat com si fos per arrebossar
  • 3 tomàquets madurs
  • 3 dents d’all
  • un got petit d’aigua
  • un bon raig de conyac
  • oli, sal i pebre

Elaboració:

Salpebrar tot el cabrit. Posar oli a la cassola (de fang o acer inoxidable), fins que cobreixi tot el fons, i daurar el cabrit. Anar traient i reservant el que ja estigui daurat.

Quan ja s’ha fet tot el cabrit, tornar-lo a posar a la cassola i afegir les dents d’all picades, remenar una mica, i afegir els tomàquets partits en 4 trossos, tornar a remenar, i afegir el got d’aigua i el raig de conyac.

Pujar una mica el foc perquè s’evapori l’alcohol, remenar i baixar de nou el foc. Coure-ho a foc suau, destapat. S’ha de remenar de tant en tant, i treure les pells dels trossos de tomàquet. S’ha d’evaporar tot l’aigua, i ha de quedar només l’oli.Pot trigar ben bé 30-40 minuts en total.

Aquesta entrada s'ha publicat en Cabrit, Segons plats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Cabrit guisat

  1. Begoña ha dit:

    Hola,
    Tenia les dues receptes d’empanada de tonyina i de frankfurt. Volia fer la fe Frankfurt però em vaig equivocar de recepte, total que vaig fer un maxambrat d’empanada. Va quedar boníssima però entre l’ou, la tonyina, el Frankfurt, la ceba, el formatge, etc… van acabar molt topes.

  2. Imma ha dit:

    Bego, si ens vols fer la competència, ens ho dius, però ens alegrem que sortís bona i amb un plat en tinguessiu prou!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s