Pollastre al curri

Aquesta és una altra recepta de pollastre, i com les anteriors, no és gens convencional. La llet de coco li dona un aire asiàtic o sud-americà, el curri, una barreja d’espècies provinent de l’Índia, reforça aquest aspecte de cuina d’altres contrades.
 

Per a 5 persones

Ingredients

  • 3 pits de pollastre tallats a daus grossos
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 llauna de llet de coco
  • Alfàbrega
  • Curri

Elaboració

Saltejar els pits de pollastre fins que estiguin rossos. Reservar
Afegir oli i ofegar la ceba triturada o tallada molt petita
Salpebrar i posar alfàbrega al pollastre, afegir-lo a la ceba
Afegir la llet de coco, una mica d’aigua (la meitat que de llet de coco) i el curri (al gust)
Deixar fer xup xup uns 15 minuts tot junt i servir.
Per acompanyar podem posar un flam d’arròs.

Recepta Montse Fortino

Aquesta entrada s'ha publicat en Pollastre, Segons plats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pollastre al curri

  1. Agnès ha dit:

    Jo l’acompanyo amb sèmola de blat (la del cuscus) i queda boníssim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s