Pastís de tardor

El pastís de tardor, és un pa de pessic amb un gust diferent, que li donen la nata i els fruits secs. És bo com a postres, però també molt adient com a esmorzar o berenar.
 


Per a 6-8 persones

Ingredients:

  • 500 grs. farina de blat
  • 400 grs. sucre morè
  • 250 grs. nata líquida 35%
  • 250 grs. mantega a temperatura ambient (pomada)
  • 5 ous
  • 1 sobre de llevat Royal
  • Sucre blanc i nous, ametlles o avellanes trinxades per decorar

Elaboració:

Encendre el forn a 170º.

Batre la mantega amb el sucre. Afegir-hi els rovells dels ous, un per un, tot remenant, afegir-hi la nata líquida i després la farina amb el llevat, tot tamisat.

Muntar les clares a punt de neu amb un polsim de sal i afegir-les a la massa remenant amb molta cura.

Preparar un motlle gran, rodó de 26 cm. o rectangular, amb paper de forn, o un de silicona.

Omplir el motlle i posar per sobre sucre blanc i els fruits secs  trinturats. Posar-lo al forn, ja calent, durant 1 h.

Un cop fred, s’hi poden afegir altres decoracions, a la foto, boletes de xocolata.
Recepta Trina Espejo

Aquesta entrada s'ha publicat en Pastissos, Postres i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pastís de tardor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s