Per 4 o 6 persones
Ingredients:
- 4 tires de costella de porc partides per la meitat
- 1 ceba mitjaneta
- 2 patates una mica grans
- 4 cullerades soperes d’oli d’oliva
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- Una mica de ximixurri*, curri i sal
*si no trobéssiu el ximixurri, podeu posar-hi pebre dolç, pebre negre i herbes de Provença i/o orenga.
Elaboració
Encenem el forn perquè es vagi escalfant a 180º
Pelem les patates i la ceba i la tallem a rodanxes per fer de base de les costelles. Les posem directament a la safata, que després anirà al forn, salades i amb una mica de ximixurri o barreja d’herbes.
Damunt posem les costelles, una al costat de l’altra i seguidament posem la sal, la resta del ximixurri i el curri pel damunt. Afegim un raig d’oli i dues cullerades de vinagre (jo hi faig una polvoritzada amb vinagre en esprai) i ho posem al forn.
Posarem la safata al mig uns 20 minuts, si pot ser amb el ventilador del forn. Tot seguit posem el forn en mode a dalt i a baix alhora, entre 10 i 20 minuts més. Donem voltes a les costelles amb unes pinces de cuina perquè quedin una mica més sucoses i rosses per tots cantons.
Passat aquest temps apaguem el forn, el deixem a dins uns 10 minuts més.
Recepta de Receptes amb vida
Reblogged this on Celler-Adocse.