Crema de cafè per a farciment de pastissos

S’han acabat les festes, però sempre hi ha alguna cosa per celebrar! Qualsevol  pa de pessic farcit d’una bona crema és més gustos, suau i flonjo. Per això aquesta crema és tan adient per millorar les nostres postres.
 

Crema de cafe

Ingredients:

  • 200 ml. llet sencera
  • 2 rovells d’ou
  • 40 grs. de sucre
  • 15 grs. Maizena (farina de blat de moro)
  • 1 full de gelatina neutra
  • 10 grs. de cafè soluble (pot ser descafeinat)

Elaboració:

Posar en remull, en aigua freda, el full de gelatina. Fer bullir la llet i quan arrenqui el bull, tirar el cafè fins que es dissolgui.

A part batre els rovells amb el sucre i la Maizena fins que blanquegi. Abocar sobre la barreja dels rovells, la llet sense deixar de remenar i tornar a posar-ho tot al foc, sempre sense deixar de remenar, tot just fins que comenci a espessir. Escórrer el full de gelatina i afegir-lo a la crema remenant.

S’ha de refredar una mica, (remenant), i ja està a punt per farcir un pastís, (com el pastís Montsino) magdalenes o cup-cakes.

Aquesta entrada s'ha publicat en Postres i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Crema de cafè per a farciment de pastissos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s