Per a 4 persones
Ingredients:
- 1 Massa per empanada LA COCINERA
- 75 g de tonyina en oli (una llauna grossa)
- 3 tomàquets madurs ratllats
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ou dur
- 2 dents d’all
- oli, sal
Elaboració:
Tallar la ceba, el pebrot verd i el vermell a trossos regulars i sofregir-los en una paella amb una mica d’oli uns 10 minuts. Afegir l’all picat i els tomàquets ratllats, i coure-ho uns 20 minuts més.
Afegir-hi l’ou dur ratllat i la tonyina escorreguda de l’oli. Rectificar de sal
Estendre la massa per empanada i repartir la barreja sobre la meitat. Tapar amb l’altre meitat, tancar el voltant fent un cordó, i fer un forat al mig per tal que surti el vapor. Pintar-la amb ou batut.
Coure-la al forn, ja calent, a 200º, uns 20 minuts fins que estigui daurada.
Si sou més comensals, podeu fer el doble de quantitat i fer servir dues masses d’empanada sense doblegar.
Reblogged this on Celler-Adocse.