Empanada de tonyina

Variant de l’empanada de brie i frankfurt que varem publicar fa uns dies, aquesta és menys original, més tradicional. Però, igual que la primera, amb poc esforç, ja que la massa ja està feta, farem un empanada com les millors que hàgim menjat.

 

empanada de brie i frankfurt

Per a 4 persones

Ingredients:

  • 1 Massa per empanada LA COCINERA
  • 75 g de tonyina en oli (una llauna grossa)
  • 3 tomàquets madurs ratllats
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ou dur
  • 2 dents d’all
  • oli, sal

Elaboració:

Tallar la ceba, el pebrot verd i el vermell a trossos regulars i sofregir-los en una paella amb una mica d’oli uns 10 minuts. Afegir l’all picat i els tomàquets ratllats, i coure-ho uns 20 minuts més.

Afegir-hi l’ou dur ratllat i la tonyina escorreguda de l’oli. Rectificar de sal

Estendre la massa per empanada i repartir la barreja sobre la meitat. Tapar amb l’altre meitat, tancar el voltant fent un cordó, i fer un forat al mig per tal que surti el vapor. Pintar-la amb ou batut.

Coure-la al forn, ja calent, a 200º, uns 20 minuts fins que estigui daurada.

Si sou més comensals, podeu fer el doble de quantitat i fer servir dues masses d’empanada sense doblegar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Pastissos, Primers plats i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Empanada de tonyina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s