Hamburguesa de gall d’indi

Les hamburgueses són el plat preferit de molta gent, sobretot dels infants. El fet d’estar triturada i que porti una quantitat de greix barrejada, fa que la canalla la mastegui millor i el greix li doni un suplement de gust. Aquestes són molt sanes, baixes en colesterol, i en pot menjar tothom!!
 

hamburguesa gall d'indi

Per a 4 persones

Ingredients:

  • 400 grs. carn de gall d’indi (pit o “solomillo”)
  • 1 ceba petita
  • 1 all
  • ½ pebrot vermell
  • 1 ou
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • unes fulles de julivert
  • sal i pebre

Elaboració:

Picar la carn de gall d’indi. A part picar tot junt la ceba, el pebrot vermell, l’all i el julivert. Barrejar les dues picades i afegir-hi l’ou i el pa ratllat. Remenar fins que tot emulsioni bé. Salpebrar.

Deixar reposar uns 30 minuts tota la barreja abans de fer les hamburgueses per tal que l’ou emulsioni bé amb la resta d’ingredients.

Dividir la barreja en 4 parts, per fer una hamburguesa normal, o en 8 per fer “mini” hamburgueses. Un cop feta la forma amb les mans, passar-la per una planxa o paella antiadherent, amb molt poc oli, i anar girant fins que quedi cuita.

Es pot menjar amb panets especials per hamburgueses i afegir-hi enciam, tomàquet, mostassa, ceba, ketchup, admet qualsevol combinació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Gall d'indi, Segons plats i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s