Macarrons amb beixamel

Els macarrons són el plat de pasta preferit pels nens. Aquesta recepta conté tots els ingredients per fer un plat únic, gustós i contundent que agradarà a tots.
 
 

Per a 4 persones

Ingredients

  • 500grs. de trinxat de vedella (també es pot fer amb 300 de vedella i 200 de porc)
  • 400grs. Macarrons
  • 1 pot de tomàquet triturat de 400grs.
  • 1 ceba
  • Llet
  • Mantega
  • Farina
  • Formatge Emmental o Gruyère al gust
  • Orenga
  • Sal, pebre i nou moscada

Tallar molt petita la ceba i sofregir, afegir el trinxat de vedella, salpebrar, i afegir orenga abundant. Quan ja estigui sofregit, posar-hi el tomàquet, i deixar reduir, quan ja sigui una massa espessa, afegir-hi un vas d’aigua i deixar reduir a foc molt lent.

Bullir els macarrons seguint les instruccions de l’envàs, escórrer. Barrejar la pasta amb la salsa i abocar en una plata que pugui anar al forn.

Fer una beixamel (vegeu Trucs i procediments) i repartir-la per sobre de la pasta, posar el formatge.

Enfornar 10 minuts a 180º i finalment, gratinar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Pasta, Primers plats i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Macarrons amb beixamel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s