Amanida d’anxoves i pebrot

Aquest amanida segueix estrictament el nom del blog, no fa por, és tan fàcil i ràpida de fer, que està a l’abast de gairebé tothom, és vistosa, per la seva combinació de colors, i és una recepta “kilòmetre 0”, ja que al nostre país, podem trobar tots els ingredients produïts a com màxim 150 km de casa.
 

Per a 4 persones

Ingredients

  • 1 patata gran o 2 de petites
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pot petit d’anxoves de l’Escala
  • Julivert
  • Oli d’oliva, sal i pebre

Elaboració

Bullir les patates amb pell. El temps necessari dependrà de la mena i la mida de la patata, però en general anirà des dels 35 als 45 minuts.

Escalivar el pebrot (vegeu Trucs i procediments)

Pelar les patates i tallar-les (a rodanxes és més pràctic per muntar el plat, però aquest accepta tot tipus de construcció), a sobre, posar-hi el pebrot tallat a tires, que s’entrecreuin amb les anxoves.

Preparar una salsa amb julivert abundant, oli, pebre i sal ( i si ens agrada el gust de l’all, amb mig gra d’all).

Amanir les patates i servir.

Si volem que el plat quedi més ben acabat, podem fer la salsa sense sal i després d’amanir, posar-hi sal Maldon pel damunt.

Aquesta entrada s'ha publicat en Amanides, Primers plats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Amanida d’anxoves i pebrot

Deixa un comentari