Patates a la “riojana”

Plat senzill, de molt fàcil elaboració, molt adient amb el clima fred dels dies d’hivern, i per aquells a qui agradi el picant, tot i que, com sempre, això dependrà del gust de l@ cuiner@.

 

Ingredients:

  • 1 kg de patates noves
  • 2 xoriços tipus “jabuguitos” o picants
  • 2 grans d’all (opcional)
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 bitxo
  • 1 fulla de llorer
  • Pebre vermell dolç, picant, sal i aigua
     

Elaboració:
Piquem la ceba i el pebrot verd finament i ho ofeguem amb oli, una mica de sal l’all i el llorer.

“Trenquem” les patates (tallem un tros amb el ganivet, i arranquem la resta, així el midó es desprèn més fàcilment i lliga la salsa)  i les afegim amb el xoriço a trossos a les verdures ja toves.

Ho cobrim tot amb aigua, salem, afegim el bitxo (opcional), els pebres i ho deixem al foc 40 minuts a foc mig.

Recepta: Cuinarama

Aquesta entrada s'ha publicat en Primers plats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s