Albergínies farcides

A aquells que els hi agrada el formatge, gaudeixen posant-ne i/o trobant-ne arreu. La canalla a qui agrada, es mengen tot allò que en porta. Les albergínies prenen, en aquesta recepta, un aire de plat de festa, però que es pot menjar qualsevol dia de la setmana.
 
 

4 persones

Ingredients

  • 1/2 albergínia per persona
  • 1 paquet de xampinyons a làmines
  • 200 gr. de trinxat de vedella i porc
  • 1 ceba
  • 1 mica de tomàquet concentrat o triturat
  • Formatge emmental ratllat

Elaboració

Coure les albergínies senceres al microones al màxim, de 3 a 4 minuts.

Sofregir la ceba, i els xampinyons, afegir el trinxat.

Partir per la meitat (al llarg!) les albergínies i buidar-les. Trossejar la polpa i afegir al sofregit, donar unes voltes i afegir el tomàquet, deixar una estona (15-20 min) fent xup xup a foc lent, sal pebrar i retirar del foc.

Afegir formatge ratllat al gust al sofregit, omplir les albergínies, i cobrir amb formatge ratllat.

Posar-les al forn a 180ºC durant 10 min i gratinar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Segons plats i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Albergínies farcides

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s