Pèsols a la francesa

Els pèsols són un producte típic de la primavera, i per tant, ara és el moment millor per a menjar-los. Tot i semblar un llegum, és una verdura i en alguns tipus com el tirabec se’n menja fins i tot la tavella.
 

Pèsols francesa

Per a 4 persones

Ingredients

Elaboració

Trinxeu la ceba ben menuda i coeu-la una mica en un raig d’oli, junt amb la cansalada tallada a quadrets en una cassola. Abans que agafi color afegir-hi els pèsols esgranats (també poden ser congelats), salpebrar-ho, afegir una culleradeta de cafè de sucre, i aigua calenta fins que cobreixi la meitat dels pèsols.

Tapar-ho i deixar-ho coure a poc a poc fins que els pèsols ja siguin cuits. En el moment d’anar a servir, afegir-hi la mantega.

Recepta del llibre de Montserrat Seguí Cuinar és senzill

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Primers plats, Verdura i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s