Pollastre a la mostassa amb taronja

El pollastre és una menja econòmica, molt adient en aquests temps que corren. Aquest recepta pot semblar  estranya per la barreja d’ingredients  que la formen, i a més pot no agradar als que no són amants de la mostassa, però proveu-la. És fàcil, i agrada a tothom, i a més estranyament, no té gust ni de mostassa ni de taronja!!!!
 

Per a 4 persones

Ingredients

  • Pollastre tallat a octaus
  • 2 taronges
  • Mostassa (tipus de Dijon)

Elaboració

Salpebrem el pollastre. El fregim fins que estigui daurat. El retirem del foc i l’untem amb la mostassa.

El deixem reposar una estona.

Retirem l’oli de la cassola deixant-ne una mica. Tornem a posar el pollastre a la cassola, i hi afegim el suc de les dues taronges i un got d’aigua. Es deixa coure entre 1 hora i hora i mitja a foc lent i amb la cassola tapada. Quan estigui cuit, destapar i deixar reduir la salsa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Pollastre, Segons plats i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pollastre a la mostassa amb taronja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s