Petit fours de taronja

Els petit fours són pastissets petits, poden  ser dolços o salats i  s’acostumen a servir en aperitius, berenars, amb el cafè al final d’un àpat… Aquests, són dolços i molt adients per la Castanyada. No són panellets, però l’ametlla molta els hi acosta.
 

Ingredients

  • 150 grs. sucre
  • 100 grs. ametlla molta
  • 3 ous
  • 125 grs. taronja confitada
  • 25 grs. pinyons
  • Sucre llustre

Elaboració

Batre els ous, afegint-hi el sucre i l’ametlla. Tallar la taronja a dauets i afegir-ho a la massa dels ous. (Es pot acabar de barrejar tot amb la batedora, o “minipimer”). Omplir motlles de paper, estil magdalena, unes ¾ parts del motlle. Afegir-hi uns quants pinyons per sobre.

Posar-ho al forn, prèviament escalfat a 180º, durant 25 minuts. En acabar, espolsar el sucre llustre per sobre.

Recepta Àngels Serres

Aquesta entrada s'ha publicat en Postres i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s