Llenguado a la Meuniere

Aquesta és una recepta típica de la cuina francesa, o sigui un clàssic, senzillíssim de fer, que acompanyat d’unes verdures mini, o unes patates al forn,  i un tros de llimona, faran les delícies d’aquells que ho mengin.
 

Per a 4 persones

Ingredients

  • 4 llenguados sense cap de les dues pells
  • 1 suc de llimona
  • 1 nou de mantega
  • Farina
  • Oli d’oliva i sal

Elaboració

Salar els llenguados i passar-los per farina de blat.

En una paella, amb oli d’oliva, fregir-los pels dos costats fins que quedin torrats. Anar-los reservant a mesura que els aneu fregint. Un cop tots fregits, al mateix oli restant de la paella (vigilant que no hi hagi cremallons de farina), posar-hi la mantega i el suc de llimona. Abocar aquesta barreja sobre els llenguados.

Aquesta entrada s'ha publicat en Peix, Segons plats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Llenguado a la Meuniere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s