
Ingredients
- 1kg de musclos
- 1 ceba grossa
- 1 pot de tomàquet triturat
- ¼ de litre de vi blanc
- 2-3 bitxos
- 2 grans d’all
- Julivert
Elaboració
Rascar lleugerament amb una ganivet les closques fins a treure’n les restes d’altres animals i els “esparts” i algues.
Obrir el musclos en una olla amb un dit d’aigua i una mica de vi. Un cop oberts, separar les dues valves, posant la que contingui el cos en una safata.
Triturar la ceba molt petita i sofregir-la, afegir-hi els grans d’all també tallats molt petits. Quan comenci a enrossir Afegir-hi el vi deixant que evapori l’alcohol, afegir el tomàquet, remenar i deixar que redueixi.
Quan ja hagi reduït, salpebrar i afegir el julivert i els bitxos. Deixar 5 min. i retirar del foc.
Amb un cullera posar la salsa calenta sobre el cos del musclo. Servir abans que es refredi.
Reblogged this on Celler-Adocse.