Sípia ofegada

Després d’un munt de receptes, queda clar que la més popular és la d’estofat de vedella amb patates, és per això que us proposem una recepta: sípia amb patates. Que tenen en comú? Doncs les patates, un suquet que fa passar molt bé el plat, es pot congelar i condeix molt. Ideal per a carmanyoles!!!!!
 

sepia ofegada 1

Per a 4 persones

Ingredients:

  • ¾ kg. de sípia
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet madur
  • 2 pastanagues
  • 2 patates
  • 6 alls
  • 1 fulla de llorer
  • 50 cc. de vi ranci
  • Oli d’oliva
  • Sal

Elaboració:

En una cassola amb oli fregiu la ceba picada. Afegir el tomàquet ratllat i sofregir-ho tot. Si teniu la bossa de la sípia, afegiu-la al sofregit. Posar-hi les pastanagues pelades i a rodanxes, la sípia a trossos, els alls pelats, la fulla de llorer i el vi ranci. Tapar la cassola, afegir-hi una mica d’aigua i coure uns 30 minuts a foc lent. Afegir-hi les patates pelades i trencades a trossos i coure-ho tot 20 minuts més.

La sípia pot ser neta o bruta. La neta no té la bossa per fer la salsa amb més de gust, però també queda bé per fer el guisat. Si teniu la tinta de la sípia la podeu congelar per a qualsevol altra recepta.

Aquesta entrada s'ha publicat en Sípia, Segons plats i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sípia ofegada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s