Cloïsses a la marinera

Aquest blog té poques receptes de closca! I no serà que no ens agradi! Per això hem decidit començar a posar-hi remei!
 

cloisses a la marinera

Per a 4 persones

Ingredients:

  • 1 kg. de cloïsses fresques
  • 1 ceba grossa
  • 2 alls
  • 1 got petit de vi blanc
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 2 cullerades soperes de julivert picat
  • oli d’oliva
  • sal

Elaboració:

Deixar les cloïsses cobertes d’aigua, sal i un raig de vinagre, una hora perquè treguin la sorra i es netegin.

Passar les cloïsses per aigua i reservar-les.

Picar la ceba i els alls i en una cassola sofregir-ho en oli d’oliva. Quan estigui cuita, afegir el julivert, la farina, remenar i abocar-hi el vi  blanc. Rectificar de sal. Remenar bé i afegir-hi les cloïsses, tapar la cassola, i coure a foc mitja fins que les cloïsses s’hagin obert totes, compte! Es necessita molt poca estona, i si s’hi deixen massa temps queden resseques.

En principi no cal afegir-hi aigua, ja que les cloïsses en treuen, però si la salsa queda molt espessa, se n’hi pot afegir una mica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Marisc, Segons plats i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cloïsses a la marinera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s