Estofat de porc

El porc té una carn gustosa i econòmica. Estofat és un plat que ve molt de gust a l’hivern i acompanyat d’unes verdures, és un plat molt complet.
 

estofat de porc

Per a 6 persones

Ingredients.

  • 1 kg. de carn magra de porc o llamineres
  • 1 manat d’alls tendres
  • 2 pebrots verds
  • 2 pebrots vermells
  • 2 patates mitjanes
  • pebre vermell dolç
  • oli d’oliva, sal i pebre

Elaboració:

Es talla la carn magra a daus o les llamineres a rodanxes, amb sal i pebre i s’enrosseix amb oli en una cassola. S’hi afegeixen els alls tendres tallats a tires. Remenem i tot seguit hi afegim els pebrots i les patates tot tallat a tires. Se salta tot uns segons i s’hi posa una culleradeta de pebre vermell i una mica d’aigua. Es cou, a foc baix, 1 hora.

El suc ha de quedar reduït.

Recepta de Mariona Quadrada Estofats, plats de sempre

Aquesta entrada s'ha publicat en Segons plats, Tocino i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Estofat de porc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s