Peres al vi

Les peres així cuinades són unes postres econòmiquess i excel·lents per un àpat de festa. Les peres han de ser de carn forta i una mica rústiques, tipus les que trobem a muntanya. Cuinades així, es conserven força dies, sempre que es tingui la precaució que quedin cobertes pel suc.

 

Ingredients

  • Peres
  • Vi negre
  • Moscatell
  • Llimona
  • Sucre
  • Canyella

Elaboració

Pelar les peres deixant la cua. Posar en una cassola i cobrir amb vi negre, afegir una mica de moscatell. Posar 2 cullerades de sucre per pera, un branquilló de canyella, i la pell de llimona. Deixar bullir a foc suau entre 20 i 30 minuts, fins que un escuradents es clavi sense fer força.

Retirar les peres i deixar reduir el suc resultant uns 10 minuts, posar en un pot i guardar.

Es conserven força temps sempre que estiguin cobertes per la salsa.

Es poden servir amb una cullerada de salsa, soles o amb una bola de gelat de vainilla

Recepta Jaume Bel

Aquesta entrada s'ha publicat en Postres i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Peres al vi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s