Amanida de pasta amb formatge fresc

Aquest recepta és un èxit assegurat. Ràpida, econòmica, gustosa i amb ingredients de proximitat, és ideal pels dies d’estiu.
 

Per a 4 persones

Ingredients:

  • 250 gr. de pasta (margarites, espirals, llacets) de vegetals
  • 150 gr. formatge fresc tipus de Burgos
  • 200 gr. tomàquets tipus xerry
  • 2 cullarades d’alfàbrega picada
  • 25 gr. pinyons
  • 150 ml. oli doliva
  • Sal i pebre

Elaboració:

Bullir la pasta al dente. Escórrer i reservar.
Tallar el formatge fresc a dauets, partir els tomàquets xerri rodons per la meitat.
Barrejar amb la pasta.
Preparar la salsa amb l’alfàbrega, els pinyons, oli i sal i pebre. Triturar fins a obtenir una salsa d’un to verdós. Amanir la pasta.

També si poden posar pinyons sencers

Aquesta entrada s'ha publicat en Amanides, Pasta, Primers plats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Amanida de pasta amb formatge fresc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s