Pastís de formatge i llimona

Pels que ens agrada menjar bé, les postres són el final més adequat per un àpat. Un pastís fa festa, però alhora pot ser un bon esmorzar o berenar. Els fets a la pastisseria acostumen a ser molt bons, però resulten cars. Un pastís casolà reuneix diverses virtuts: és econòmic, el podem adaptar al nostre gust, i ens fa quedar bé!
 

pastis formatge

Per a 6 persones

Ingredients:

  • 250 grs. de galetes tipus “Digestive” o “Maria”
  • 100 grs. de mantega a temperatura ambient
  • 4 fulles de gelatina
  • 2 llimones: el suc i la pell ratllada ben fina
  • 350 grs. de formatge tipus “Philadelphia”
  • 200 grs. de sucre blanc
  • 300 grs. de nata líquida 35%

Elaboració:

Picar les galetes i barrejar-les amb la mantega. Folrar amb les galetes la base d’un motlle rodó, desmuntable, i igualar-ne tota la base. Escalfar el suc de llimona i afegir-hi les fulles de gelatina a trossos fins que es dissolgui. Refredar. Batre el formatge amb el sucre i la ratlladura de la pell de les llimones. Afegir-hi el suc de les llimones i la gelatina. Batre lleugerament la nata i afegir-la a la barreja de formatge. Abocar la barreja de formatge sobre la base de galeta i allisar-ne la superfície. Deixar reposar mínim 4 hores o bé tota la nit a la nevera.

Per desemmotllar, passar un ganivet al voltant del pastís.

Recepta de Caroline Bretherton.

Aquesta entrada s'ha publicat en Pastissos, Postres i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pastís de formatge i llimona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s