
Per a 4 persones
Ingredients:
- 1 conill tallat a octaus
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 20 grs. xocolata negra (70%)
- 10 grs. ametlles picades
- 1 vas d’aigua
- 1 vas de conyac
- 12 gambes (o gamba llagostinera que és més econòmica)
- Sal i pebre
Elaboració:
En una cassola rostir molt lleugerament les gambes, reservar. A la mateixa cassola posar-hi el conill salpebrat, rostir lleugerament i afegir-hi la ceba i l’all trinxat, deixar rostir junt uns 15 minuts, reservar el conill.
Posar a la cassola les ametlles i deixar que es sofregeixin una mica. Afegim l’aigua, el conyac i la xocolata i deixem que bulli lentament uns minuts, per evaporar l’alcohol.
Incorporem el conill i les gambes i ho deixem coure junt uns 15 minuts a foc lent i amb la cassola tapada.
Si volem que la salsa tingui una textura més fina, posem el conill i les gambes a una cassola neta i passem la salsa pel colador xinès.
Reblogged this on Celler-Adocse.