El conill és molt típic en la nostra gastronomia, però hi ha molts països on no es menja i fins i tot on està mal vist fer-ho, i és una llàstima, perquè a les seves qualitats gustatives i hem d’afegir les alimentaries, ja que és un animal de carn molt poc grassa, a qui fins i tot en captivitat, s’ha d’alimentar de la forma més natural possible, i per tant molt sa! Això si, sap greu perquè són molt bufons!

Per a 4 persones
Ingredients:
- 1 conill d’un quilo a trossos
- 1 ceba ratllada
- 3 dents d’all ratllats
- 2 tomàquets madurs ratllats o 2 cullerades de salsa de tomàquets
- ½ got de vi blanc sec
- 1 got d’aigua calenta
- 1 fulla de llorer
- Farigola i julivert
- Oli d’oliva, sal i pebre
Elaboració:
Salpebrar els trossos de conill i daurar-lo en una cassola amb oli l’oliva. Afegir-hi la ceba. Remenar i afegir-hi els alls i el tomàquet, el vi blanc i un got d’aigua calenta. Remenar. Afegir-hi les herbes i deixar coure, tapat i a foc lent, durant una hora aproximadament.
T'agrada:
M'agrada S'està carregant...
Relacionats
Aquesta entrada s'ha publicat en
Conill,
Segons plats i etiquetada amb
Alls,
Ceba,
Conill,
Farigola,
Julivert,
Llorer,
Tomàquets,
Vi blanc. Afegiu a les adreces d'interès l'
enllaç permanent.
Reblogged this on Celler-Adocse.