Conill a la caçadora

El conill és molt típic en la nostra gastronomia, però hi ha molts països on no es menja i fins i tot on està mal vist fer-ho, i és una llàstima, perquè a les seves qualitats gustatives i hem d’afegir les alimentaries, ja que és un animal de carn molt poc grassa, a qui fins i tot en captivitat, s’ha d’alimentar de la forma més natural possible, i per tant molt sa! Això si, sap greu perquè són molt bufons!

 

Per a 4 persones

Ingredients:

  • 1 conill d’un quilo a trossos
  • 1 ceba ratllada
  • 3 dents d’all ratllats
  • 2 tomàquets madurs ratllats o 2 cullerades de salsa de tomàquets
  • ½ got de vi blanc sec
  • 1 got d’aigua calenta
  • 1 fulla de llorer
  • Farigola i julivert
  • Oli d’oliva, sal i pebre

Elaboració:

Salpebrar els trossos de conill i daurar-lo en una cassola amb oli l’oliva. Afegir-hi la ceba. Remenar i afegir-hi els alls i el tomàquet, el vi blanc i un got d’aigua calenta. Remenar. Afegir-hi les herbes i deixar coure, tapat i a foc lent, durant una hora aproximadament.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conill, Segons plats i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Conill a la caçadora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s