Conill amb samfaina

La samfaina és un plat, una salsa, un acompanyament, de tot una mica, gairebé qualsevol menja és bona amb una bona samfaina, és ideal pel bacallà, el conill, pollastre, xai, però també amb pasta fresca i fins i tot amb un arròs blanc. Aquí junt amb el conill, és un plat sa, econòmic i, si tenim la samfaina feta, ràpid de fer.

 

Per a 4 persones

Ingredients

  • 1 conill
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • 1 pebrot vermell
  • Tomàquet
  • Oli, sal i pebre

Preparar un samfaina (vegeu Trucs i procediments)

Rostir el conill fins que estigui ben daurat, en una cassola amb oli, tapada. Afegir-hi la samfaina i un vas d’aigua deixar fer xup xup, amb la cassola tapada, a foc mooolt lent durant 1 hora.

Si volem que en mengin els nens, hem de tenir en compte que, sovint, no els hi agraden els “entrebancs”: ossets petits que s’han d’escurar. Una idea és comprar safates on només hi trobem cuixes, resulten més cares, però hi ha més tall i és més fàcil de menjar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Conill, Segons plats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Conill amb samfaina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s