Cigrons amb camagrocs

Els llegums són un pla molt sa, i a la tardor és una molt bona idea cuinar-los amb bolets, un ingredient que no tenim durant tot l’any, i per tant dóna un punt original!!!!
 

 cigrons amb camagrocs

Per 4 persones

Ingredients

  • 700gr. Cigrons cuits
  • 1 ceba mitjana
  • 200grs. Tomàquet triturat (de llauna)
  • 300grs. Camagrocs, rossinyols o trompetes de la mort
  • 1 tall de cansalada ibèrica

Elaboració

Tallar la cansalada a daus, fregir en oli i reservar.

En el mateixa oli, sofregir a foc lent, la ceba tallada ben petita, quan comenci a enrossir-se, afegir-hi el tomàquet i deixar que es sofregeixi tot junt.

Quan ja estigui ben sofregit, afegir-hi els camagrocs. . .

Quan estiguin una mica fregits i hagin deixat anar l’aigua, afegir els cigrons, sal i pebre, remenar bé i deixar uns cinc minuts que cogui junt a foc lent i tapat.  Afegir la cansalada i servir.

Advertisement
Aquesta entrada s'ha publicat en Llegums, Primers plats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s