Conill a l’allet

Un altre plat de conill. Sa i fàcil, pels que els hi agrada sucar pa!
 

Conill a l'allet

Per a 4 persones

Ingredients:

  • 1 conill tallat en dos al llarg
  • 10 alls
  • 100 ml. oli d’oliva
  • 4 grans de pebre negre
  • Herbes provençals o julivert (a gust del cuiner)
  • 100 ml. vi blanc (si es cou al forn)
  • 100 ml. aigua (si es cou al forn)
  • Sal

Elaboració:

Submergir el conill en aigua i sal, totalment cobert, i deixar-lo 10 minuts. Al morter, picar el pebre negre, els alls pelats, una mica de sal i les herbes provençals o el julivert. Un cop picat afegir-hi l’oli i remenar. Treure el conill de l’aigua, tallar-lo a octaus, eixugar-lo bé amb paper de cuina i untar-lo be amb la barreja del morter. Deixar-lo uns 20 minuts abans de coure’l.

Tal i com està es pot coure directament a la brasa o en una cassola. Si el volem coure al forn, posar-lo en una cassola i regar-lo amb l’aigua i el vi blanc, procurant que durant la cocció sempre estigui regat amb la salsa per tal que no quedi sec. Al forn trigarà uns 35-40 minuts a 170º (depèn de la mida del conill).

Aquesta entrada s'ha publicat en Conill, Segons plats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s