Amanida de salmó

A l’estiu, venen de gust els menjars freds, i que a més donin poca feina. Aquest és un plat ideal per deixar-lo mig preparat i acabar-lo de fer 5 minuts abans d’asseure’ns a taula.

Per a 4 persones

Ingredients

  • 1 patata mitjana / grossa per persona
  • 150gr. de salmó fumat
  • 1 llimona
  • Ous de lumpus o succedani de caviar
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Elaboració

Bullir les patates amb pell entre 40 i 45 minuts depenent de la mida i el tipus (una manera de veure si estan cuites és que s’esberlin, no totes ho fan però). Quan estiguin fredes pelar-les i tallar-les a rodanxes.

Preparar en una tassa o bol una salsa amb el suc de mitja llimona i la mateixa quantitat d’oli i remenar intentant que s’emulsioni. Salpebrar les patates i amb una cullera amanir-les amb la salsa.

Tallar el salmó a tires i repartir-lo sobre les patates, posar un mica dels ous de lumpus o succedani de caviar i una rodanxa de llimona per decorar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Amanides, Primers plats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s