Per a 4 persones
Ingredients:
-
½ carbassó, un trosset pebrot vermell, un trosset pebrot verd, un tros de porro, ½ ceba o 1 bossa “5 verduras para freir” Mercadona
-
2 dents d’alls o alls tendres (opcional)
-
1 pot petit pèsols (al Mercadona en paquet de 3)
-
1 pot de favetes baby a l’oli d’oliva
-
2 carxofes
-
Tomàquet triturat
-
2 salsitxes per persona
-
400 gr arròs
-
1 litre de caldo de pollastre o verdura al gust (es pot utilitzar envasat)
Elaboració: Tallar les salsitxes a trossets, i fregir-les (es pot treure la pell). Reservar
Triturar molt petites les verdures de la bossa i posar a sofregir junt amb els alls. A mig sofregir afegir els pèsols escorreguts, i les favetes amb l’oli, i les carxofes (jo les pelo i escaldo prèviament, tot i que no és imprescindible) tallades a trossets petits, després afegir el tomàquet (unes 10 cullerades).
Quan està ben sofregit, afegir les salsitxes i l’arròs, donar dues remenades i deixar sofregir , afegir el caldo, l’all i pebre (si es vol) i deixar coure 20 min.
Reblogged this on Celler-Adocse.