Arròs de muntanya o amb verdures

L’arròs amb verdures és un plat senzill però que agradarà a tothom, es pot fer sense les salsitxes i serà apte per a vegetarians o s’hi poden posar verdures diferents de les recomanades depenent de l’època de l’any, per exemple substituint les carxofes per espàrecs verds.

 

Per a 4 persones

Ingredients:

  • ½ carbassó, un trosset pebrot vermell, un trosset pebrot verd, un tros de porro, ½ ceba o 1 bossa “5 verduras para freir” Mercadona
  • 2 dents d’alls o alls tendres (opcional)
  • 1 pot petit pèsols (al Mercadona en paquet de 3)
  • 1 pot de favetes baby a l’oli d’oliva
  • 2 carxofes
  • Tomàquet triturat
  • 2 salsitxes per persona
  • 400 gr arròs
  • 1 litre de caldo de pollastre o verdura al gust (es pot utilitzar envasat)

Elaboració: Tallar les salsitxes a trossets, i fregir-les (es pot treure la pell). Reservar

Triturar molt petites les verdures de la bossa i posar a sofregir junt amb els alls. A mig sofregir afegir els pèsols escorreguts, i les favetes amb l’oli, i les carxofes (jo les pelo i escaldo prèviament, tot i que no és imprescindible) tallades a trossets petits, després afegir el tomàquet (unes 10 cullerades).

Quan està ben sofregit, afegir les salsitxes i l’arròs, donar dues remenades i deixar sofregir , afegir el caldo, l’all i pebre (si es vol) i deixar coure 20 min.

Aquesta entrada s'ha publicat en Arrossos, Primers plats i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Arròs de muntanya o amb verdures

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s