Per a 6 persones
Ingredients:
- 10 ous
- 1 patata grossa
- 10 talls de xoriço ibèric
- 2 o 3 talls de formatge cremós
- 1 carbassó mitjà
- 100 grs. de mongeta blanca cuita
- Oli d’oliva, sal
Per decorar:
- Maionesa
- Olives i pebrots de piquillo
Elaboració:
En una paella de 20 cm. posar una mica d’oli i fregir la patata pelada i tallada a rodanxes. Salar i retirar quan estigui fregida. Batre dos ous, amb sal, i barrejar amb la patata. Fer una truita a la mateixa paella, girar-la i un cop cuita, posar-la en un plat de servir.
Cobrir amb maionesa. Fer la següent truita batent dos ous, amb sal, i barrejar el xoriço, sense pell i tallat a trossos. Coure la truita a la paella amb una mica d’oli, girar-la i posar-la sobre la truita de patates.
Cobrir amb maionesa. Fer la següent truita batent dos ous, amb sal, i abocar-los a la paella amb una mica d’oli. Quan comenci a està cuita i abans de girar-la, posar-hi el formatge, i girar la truita. Acabar de coure-la i posar-la sobre la truita de xoriço.
Cobrir amb maionesa. Fer la següent truita batent dos ous, amb sal, i afegir les mongetes blanques. Coure la truita a la paella amb una mica d’oli, girar-la i posar-la sobre la truita de formatge.
Cobrir amb maionesa. Tallar el carbassó net a rodanxes fines i fregir-les amb una mica d’oli a la paella. Salar. Fer la truita batent dos ous, amb sal, i barrejar amb el carbassó. Coure la truita a la paella amb una mica d’oli, girar-la, i posar-la sobre la truita de mongetes.
Cobrir amb maionesa i decorar amb olives i pebrot vermell. Reservar a la nevera fins l’hora de servir.
Boníssima. Feia molts anys que no en menjava i m’heu donat l’idea. Ha tingut molt èxit. Gent madurita m’ha comentat que els hi encanta i que ja no se’n fa. Gràcies a vosaltres ho he recuperat.
Molt bona combinació de sabors.
Reblogged this on Celler-Adocse.