Rosa de pana cotta

Ja és Sant Jordi, la festa dels catalans, la rosa i el llibre. Aquí teniu una recepta molt bonica, de pana cotta, un postre italià, nata cuita, sense cap dificultat, això si, necessitareu el motlle, si és el gran a l’hora de servir l’haureu de tallar, però n’hi ha de petits, tipus bombó, que queden molt i molt bé!
 

Rosa

Per a 6 roses

Ingredients:

  • 400 grs. iogurt grec
  • 100 grs. coulis de maduixa (el farem amb 300 grs. de maduixots i 30 grs. de sucre blanc)
  • 25 grs. de sucre llustre
  • 4 fulles de gelatina (o 32 grs. Instangel pols)
  • 150 grs. de nata muntada (podeu muntar nata líquida 35%)

Motlle amb 6 roses de silicona Silikomart

Elaboració:

Preparar el coulis. Netejar les maduixes, treure les cues i tallar-les. Posar-les en una cassola, al foc i afegir el sucre fins que quasi es desfacin (uns 10 minuts). Triturar-ho tot pel minipimer. Reservar. Hidratar les dues fulles de gelatina en aigua freda, escórrer i barrejar-les amb el coulis de maduixa tebi. .Barrejar el iogurt grec amb el sucre. Afegir el coulis al iogurt, remenar i afegir la nata muntada, barrejant suaument.

Omplir els motlles de rosa i posar-ho al congelador, mínim 4 hores. Si sobre pannacotta es poden omplir altres motlles o flameres. Passat aquest temps es desemmotllaran fàcilment i es deixen a la nevera que es descongelin fins l’hora de menjar-les.

Es pot decorar el plat amb coulis de maduixa i fulles de  menta fresca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Flams, Postres i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Rosa de pana cotta

  1. M’encanta la panacota però és que amb aquest motlle encara ve més de gust! Marta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s