Pollastre amb pinya

La pinya dóna un toc exòtic al pollastre, fent que un plat molt comú a la nostra taula, esdevingui molt més original amb aquesta petita nota de contrast dolç – salat.
 

Per a 4 persones

Ingredients:

  • 1 pollastre
  • 1 vas petit de xerès sec
  • 1 pot petit de pinya en el seu suc
  • 1 vas de brou, aigua o salsa espanyola

Elaboració:

Tallar el pollastre a octaus, salpebrar i fregir-lo en una cassola amb oli fins que quedi ben daurat. Retirar i reservar.
Escórrer una mica d’oli i afegir-hi el xerès. Deixar reduir i afegir-hi brou o aigua. Incorporar el suc de la pinya.
Afegir el pollastre al suc resultant i deixar coure, tapat, una hora o hora i mitja a foc lent. Als darrers 10 minuts afegir-hi la pinya tallada, d’aquesta manera s’empapa amb el suc i agafa un bonic color torradet.

Retirar el pollastre i deixar reduir la salsa al gust, i tornar a incorporar el tall, servir.

Recepta: Cuinarama

Aquesta entrada s'ha publicat en Pollastre, Segons plats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s