Torró blanc

Encara que es diguin torró aquestes postres són més una merenga torrada amb fruits secs. Se’n poden fer moltes variants i es guarden uns quants dies en un recipient sec i ben tancat. A més són una bona manera d’aprofitar les clares que no hem utilitzat en un altre plat.

Torro 2

Ingredients per unes 20 peces individuals

  • 150grs. ametlla mida granet
  • 100grs. pinyons
  • 100grs. festucs
  • 150grs. clares d’ou
  • 150gr. sucre
  • Sal

Elaboració

Talleu els festucs (pelats) i els pinyons a la mateixa mida que l’ametlla.

Poseu-los ben estesos en una safata de forn i torreu-los a 160º durant només 6 minuts. Munteu les clares amb una punteta de sal, quan estigueu a mig muntar, afegiu-hi el sucre i acabeu de muntar-les ben fermes.

Amb molt de compte barregeu-hi els fruits secs, torrats i freds.

Poseu la barreja en papers de magdalena i coeu-ho al forn 20 minuts a 120º i 30 a 100º.

Deixeu refredar abans de servir.

Es pot fer també amb altres fruits secs (incloent panses o prunes seques) i fins i tot amb un sol tipus de fruit.

Recepta de Carme Ruscalleda

Aquesta entrada s'ha publicat en Galetes, Postres i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Torró blanc

  1. Retroenllaç: Torró de crema cremada | lacuinanofapor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s