Truita d’alls tendres i espàrrecs verds

La truita (d’ou) és un dels plats més senzill que existeixen. Es pot fer farcida de gairebé qualsevol cosa, és sana, i es pot prendre tant de primer, com de segon plat o fins i tot plat únic, amb pa amb tomàquet o una mica d’amanida.
És per això que aquesta és la primera recepta de truita d’aquest blog, però segur que n’hi haurà moltes més.
 
 

Per a 4 persones

Ingredients: 

  • 5 ous
  • 1 manat d’alls tendres
  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • Sal, oli, pebre
  • Un raig de llet
     
    Elaboració:
     
    Pelar els alls tendres i trossejar-los. Posar-los al motlle, salpebrats i amb un raig d’oli. Coure’ls al microones, motlle tapat, a temperatura ¾ de potència durant 2 minuts. Tallar la part dura dels espàrrecs (agafant-los amb una mà a cada punta, vinclar-los fins que es trenquen,el tros de la base és el que es  pot rebutjar) i trossejar-los. Afegir els espàrrecs sobre els alls, salpebrats i amb un raig d’oli, i coure’ls al motlle tapat a temperatura ¾ de potència durant 2 minuts. Comprovar si ja estan cuits.
     
    Batre els ous tots junts, amb sal i un raig de llet. Abocar la barreja d’ous sobre els espàrrecs i els alls i coure al microones, motlle tapat, a temperatura ¾ de potència durant 3 minuts. Comprovar l’estat de cocció i si cal, repetir a la mateixa temperatura 2 minuts més, fins que, la truita, estigui totalment cuita.
     
Aquesta entrada s'ha publicat en Segons plats, Truites i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s