
Ingredients
- Arròs bomba
- Aigua
- 1 sípia bruta d’uns 400 grs.
- 1 manat d’espàrrecs
- 100 grs de ceba
- 30 grs pebrot vermell
- 30 grs pebrot verd
- 20 grs d’alls
- Oli i sal
Elaboració
Netegem la sípia, reservem la melsa i la tallem a daus
En una paella hi sofregim la ceba l’all picat ben fi, quan ja rossegi, afegir-hi la sípia amb la melsa. Mentre, seguim sofregint a foc lent, hi afegim els pebrots picats.
Quan el sofregit enfosqueixi perquè comenci a caramel·litzar, i afegim l’arròs i remenem un minut perquè s’emulsioni amb els sofregit i agafi color. Afegim els espàrrecs a trossos.
Mullem l’arròs calenta i quan arrenqui el bull el fem bullir a foc fort uns 5 minuts. Afegim la sal i ho deixem acabar de coure 15 minuts més a foc mig.
Recepta de La Riera Les tapes de la barra del port Barcelona: Cossetània i TV3, 2014