Rosa de pana cotta

Ja és Sant Jordi, la festa dels catalans, la rosa i el llibre. Aquí teniu una recepta molt bonica, de pana cotta, un postre italià, nata cuita, sense cap dificultat, això si, necessitareu el motlle, si és el gran a l’hora de servir l’haureu de tallar, però n’hi ha de petits, tipus bombó, que queden molt i molt bé!
 

Rosa

Per a 6 roses

Ingredients:

  • 400 grs. iogurt grec
  • 100 grs. coulis de maduixa (el farem amb 300 grs. de maduixots i 30 grs. de sucre blanc)
  • 25 grs. de sucre llustre
  • 4 fulles de gelatina (o 32 grs. Instangel pols)
  • 150 grs. de nata muntada (podeu muntar nata líquida 35%)

Motlle amb 6 roses de silicona Silikomart

Elaboració:

Preparar el coulis. Netejar les maduixes, treure les cues i tallar-les. Posar-les en una cassola, al foc i afegir el sucre fins que quasi es desfacin (uns 10 minuts). Triturar-ho tot pel minipimer. Reservar. Hidratar les dues fulles de gelatina en aigua freda, escórrer i barrejar-les amb el coulis de maduixa tebi. .Barrejar el iogurt grec amb el sucre. Afegir el coulis al iogurt, remenar i afegir la nata muntada, barrejant suaument.

Omplir els motlles de rosa i posar-ho al congelador, mínim 4 hores. Si sobre pannacotta es poden omplir altres motlles o flameres. Passat aquest temps es desemmotllaran fàcilment i es deixen a la nevera que es descongelin fins l’hora de menjar-les.

Es pot decorar el plat amb coulis de maduixa i fulles de  menta fresca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Flams, Postres i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Rosa de pana cotta

  1. M’encanta la panacota però és que amb aquest motlle encara ve més de gust! Marta

Deixa una resposta a Marta CuinaDiari Cancel·la la resposta