
Per a 4 persones
Ingredients:
- 1’400 litres d’aigua
- 4 cebes petites o molt petites
- 1 parell o 3 de grans d’all per persona
- 1 patata petita
- 3 fulles de llorer
- Mitja bossa de verdures deshidratades per a sopa juliana Montsant
- 2 tasses de mida cafè d’arròs
- Sal i oli
Elaboració:
Posar l’aigua a bullir amb els alls pelats, les cebes, el llorer, un raig d’oli, i un polsim de sal. Quan hagin passat 10 minuts afegir-hi l’arròs i la patata tallada a dauets. Deixem bullir 10 minuts i hi afegim la meitat de la bossa de verdures deshidratades, deixem bullir 10 minuts més i llista per servir.
Em sembla una ideal genial per fer una sopa ràpida i fàcil però una mica més eborada que la “sopa de malalt”
Reblogged this on Celler-Adocse.