Sopa d’arròs i verdura

Les sopes calentes són molt agradables a l’hivern, aquesta és econòmica i fàcil. De fet és una versió millorada del típic arròs de malalt que segur que serà del gust dels “sopers” de la casa.
 
 
 
arros bullit 1

Per a 4 persones

Ingredients:

  • 1’400 litres d’aigua
  • 4 cebes petites o molt petites
  • 1 parell o 3 de grans d’all per persona
  • 1 patata petita
  • 3 fulles de llorer
  • Mitja bossa de verdures deshidratades per a sopa juliana Montsant
  • 2 tasses de mida cafè d’arròs
  • Sal i oli

Elaboració:

Posar l’aigua a bullir amb els alls pelats, les cebes, el llorer, un raig d’oli, i un polsim de sal. Quan hagin passat 10 minuts afegir-hi l’arròs i la patata tallada a dauets. Deixem bullir 10 minuts i hi afegim la meitat de la bossa de verdures deshidratades, deixem bullir 10 minuts més i llista per servir.

Aquesta entrada s'ha publicat en Arrossos, Primers plats, Sopes i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Sopa d’arròs i verdura

  1. gemma ha dit:

    Em sembla una ideal genial per fer una sopa ràpida i fàcil però una mica més eborada que la “sopa de malalt”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s