Rotlle de vedella amb suc

El rotlle és una variant de les mandonguilles, i la diferència en el gust, la marca el formatge que hi afegim. És una recepta molt adequada pel dia a dia, la carmanyola, o els àpats que s’han de rescalfar, ja que la salsa, impedeix que es ressequi.
 

Per a 6 persones:

Ingredients:

  • ½ kg carn picada de vedella
  • ½ kg carn picada de porc
  • 2 ous sencers
  • 1 llesca de molla de pa sec sucada en llet
  • 50 grs. de parmesà ratllat
  • ½ kg tomàquet triturat o ratllat
  • 1 ceba picada
  • 150 grs de pèsols (congelats o en conserva)
  • All i julivert picat
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva
  • Aigua

Elaboració:

Barrejar les dues carns i afegir-hi sal i pebre. Després els dos ous sencers i remenar bé. Afegir la molla de pa sucada en llet, esmicolada, l’all i julivert picat i el formatge ratllat.. Un cop estigui tot ben emulsionat, ja podem fer el rotlle, millor fer-ne dos que es més fàcil de manegar.

En una cassola ample i plana, fregir el rotlle o rotlles en oli d’oliva. Girar-los fins que quedin rossos.Afegir la ceba picada sense treure els rotlles. Remenar. Afegir el tomàquet tritorat. Remenar, i afegir els pèssols.. Baixar una mica el foc, afegir-hi ½ got d’aigua  i fer “xup-xup” uns 45 minuts.

Un cop fet, treure els rotlles i tallar-los a rodanxes. Tornar a posar-los a la cassola que quedin coberts amb el suc.

Aquesta entrada s'ha publicat en Segons plats i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s